PRODUK TERKINI, BAHARU!!!

Monday, May 23, 2011

Carta PH Meter Air Osmosis, Air Mineral Dan Air Alkali


80% masalah kesihatan adalah berpunca daripada pengambilan pemakanan. Ini adalah kerana 60% tubuh kita mengandungi air. Anda boleh lihat pada carta diatas berapa Ph Air yang anda minum selama ini.
Kelebihan Air Alkali
  1. Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan
  2. Bebas dari logam berat, kotoran terlarut, bahan kimia terlarut, kuman dan bakteria
  3. Mengandungi zat mineral yang diperlukan oleh badan
  4. Selamat diminum terus tanpa perlu dimasak dan tanpa kuasa elektrik
  5. Menapis 100% bahan pencemar dan 650 bakteria yang biasa terdapat didalam air yang tercemar.
  6. Air ALKALI mempunyai khasiat dan tenaga untuk menjadikan makanan dan minuman lebih segar.
  7. Nasi menjadi lambat basi, elok untuk diminum bersama ubat dan membuat air buah-buahan
  8. Lebih berhasiat berbanding dengan air suling dan R.O

**Nota: Air yang terbaik untuk air minuman ialah air alkali sebab itu air zam-zam juga bersifat alkali


DR JABBAR (PenapisAir Terbaik Dmalaysia)membekal air Alkali yang pastinya lebih bersih...

MAKLUMAT LAIN:

DISKAUN TUNAI RUNTUH!!!
 PEMBELIAN MESIN TERAPI ELEKTROSTATIK AL-JABBAR KLIK SINI 

6 comments:

  1. tipuuuuuuuuuuuuuuuu.... sapa kata RO water tu pH 6.0??? aku dah check 2 kali PHnya sama dengan pH air mineral dan air paip biasa. Air aklali ko tu yang bahaya. Alkali diluar tak semestinya alkali di dalam tubuh. Begitu juga faktanya jika asid diluar tak semestinya berasid di dalam tubuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syabas skg ramai orang terpesong menipu diri sendiri dan orang lain secara halus.

      Delete
  2. saudara musyahir.... untuk check kealkalian air banyak method yang digunakan... tiadalah saya mengatakan air RO air yang tak baik.. itu hanya carta yang menunjukkan perbezaan diantara air.. air paip biasa bila dicheck sememangnya akan menunjukkan kealkalian.. tetapi sebenarnya sifat klorin itu sendiri telah menunjukkan kealkalian..

    Sekiranya Air alkali yang dikeluarkan oleh pihak syarikat kami merbahaya.. pasti produk ini telah lama disekat penjualannya.. harap maklum..

    air ro bukan tidak baik.. cuma ia lebih sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah buah pinggang kerana kegagalan fungsi buah pinggang.. tapi bagi kita yang sihat.. masih perlukan mineral dan khasiat..

    terima kasih atas komen saudara...

    ReplyDelete
  3. berapa harganya penapis air ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk Makluman Semua Pelanggan Promosi sekarang Untuk November 2012 adalah RM499 sahaja... Cash & Carry.. Jika Postage Tambah RM100 untuk sabah sarawak, RM50 untuk semenanjung.

      Promosi penapis air al-jabbar terhad berhgantung kepada STOK PROMOSI. Hubungi saya untuk maklumat lanjut 013-6002842

      Delete
  4. dulu saya beli datu jenama penapis air..harga RM2 ribu...pastu nak cari mntainnace susah sbb stokis dah tutup kt tmpt saya...nak beli Dr jabbar ni, buat saya tertanya :

    1- harganya murah,adakah setanding dgn kualitinya dgn jenama mahal dipasaran sprt Philips dan cosway?
    2- dlm blog puan Anne ni pun, sy tak jumpa promosi SPESIFIKASI water filter Dr jabbar secara detail, yg pasti akan lbih myakinkan pengguna sblm beli...hanya bnyk promosi harga je??

    t.kasih- Azlee

    ReplyDelete